Zoneterapi

Zoneterapi

En helt særlig behandling

En blid og yderst effektiv behandlingsform. Du bliver taget hånd om, indefra og ud. 

Læg dig ned, slap af, nyd.

Sammen skaber vi et komplet billede af, hvor din krop befinder sig lige nu, hvad den bruger sine ressourcer på, og dermed hvordan vi bedst kan hjælpe den. 

Vi gennemgår kroppen system for system, og ved hjælp af særligt Muskulære Zoneterapi, løsner vi muskler og stagnation i kroppen.

Zoneterapi er et tæt samarbejde mellem dig og din behandler.

Zoneterapi Haderslev
Zoneterapi

På Briksen

Journal

Din behandling begynder med en journalskrivning. Vi taler om hvad der sker i dit liv, hvilke gener du oplever, hvad du ønsker hjælp til og andre omstændigheder som har indflydelse på dit helbred.

Behandling

Selve behandlingen foregår på briksen. Du ligger på ryggen og behandleren trykker på forskellige punkter på dine fødder, som korrespondere med organer, muskler og andet væv i din krop. Der kan anvendes punkter andre steder på kroppen.

Test

Din behandler kan udføre en række forskellige tests som følge af journalskrivningen. Typisk foregår testen ved tryk af specifikke punkter på dine fødder. Dette fortæller behandleren hvor din krop er lige nu.

Afslutning

Behandlingen afsluttes altid med at bringe ro på dit nervesystem, så du kan forlade klinikken med fred i sindet. Du kan have behov for hvile efterfølgende, og du anbefales at drikke meget vand. 

Bestil din tid allerede i dag